Over het Funderingshuis


Het Funderingshuis

Van probleem naar oplossing voor uw verz(w)akte fundering

funderingsonderzoek funderingsherstel onderkelderen specialist

Over Het Funderingshuis

Het Funderingshuis voorziet in een snel groeiende vraag naar compleet herstel van funderingen; funderingsonderzoek, sonderingonderzoek, constructieberekeningen, bouwvergunningaanvraag, graafwerk, funderingsherstel werkzaamheden, onderkelderen, afbouw en aanvullende bouwactiviteiten in de oude en gewilde stadswijken van Rotterdam en omgeving. We denken altijd een stap vooruit; naar waardebehoud en waar het kan naar waardevermeerdering van uw woning. Wij kennen de funderingsproblematiek in Rotterdam als geen ander en snappen ook dat een kostbare renovatie een groot probleem vormt voor de meeste huiseigenaren.

Daarom ondersteunen wij huiseigenaren door uitstekende kwaliteit te leveren tegen flink lagere kosten. Hoe? Wij calculeren bijkomende verbouwingswerkzaamheden direct mee. Door de bundeling van werkzaamheden ontstaat een aantrekkelijk tarief. Met uw buren de funderingsproblemen collectief aanpakken? Wij bundelen de projecten binnen een collectieve oplossing waardoor elke individuele huiseigenaar kan profiteren van schaalgrootte op diverse gebieden:
FH_01_Beeldmerk Het Funderingshuis

  • Voorbereiding: lagere taxatie- en advieskosten
  • Uitvoering: lagere inkoop- en bouwkosten, aansluitende planning
  • Meerwaarde creëren: onderkeldering en afwerking

Over ons

Het Funderingshuis BV is ontstaan uit BOUWAF aannemer en is inmiddels reeds geruime tijd verzelfstandigd. Met de aannemers tak realiseren we complete renovaties van woningen, vaak liepen we tegen een slechte fundering aan. Ons motto: pak het structureel aan, begin bij de fundering te herstellen anders loopt de mooie verbouwing later ongewenste schade op. Door onze oorsprong weten we het probleem naar een kans om te zetten, we kijken verder dan sec het funderingsherstel en zo behalen we woon- en kostenvoordelen voor de klant.

Unieke samenwerking

Het Funderingshuis is gespecialiseerd in het vakkundig oplossen van stabilisatie- en funderingsproblemen, zowel binnen als buiten. Dit doen wij in een unieke samenwerking met gerenommeerde fundering- en verbouwingsspecialisten; constructeurs, bouwkundigen, architecten, gevelherstellers, meesterstucadoors, meestertimmermannen en makelaars. Door het toepassen van de kunde van diverse vakdisciplines wordt zo veel mogelijk uw funderingsproblematiek naar een kans omgezet. Bestaande funderingen, kelders, gevels en woningen worden hersteld en opnieuw vormgegeven en aangepast naar de huidige woonwensen. Wilt u voordat u een funderingsherstel aangaat eerst een makelaarstaxatie, een funderingsonderzoek of bouwkundig rapport of een design voor uw kelder? Het Funderingshuis biedt u dit allemaal. 1 huis voor uw funderingsproblematiek, 1 toegewijd contactpersoon om uw funderingsherstel binnen 8 weken van begin tot eind goed te begeleiden afgestemd op uw design- en woonwensen van nu met behoud van de glorie van weleer.

Genoeg over onszelf. We laten graag onze projecten en klanten voor zichzelf spreken!

Ervaar het innovatieve karakter en de toegevoegde waarde van de inzet van Het Funderingshuis… Met medewerking van onze klanten laten wij u graag ter plekke locaties zien in de stad waar wij ons werk hebben verricht. Zo ziet u onze kwalitatieve aanpak in de praktijk en wie weet doet u nieuwe ideeën op voor uw eigen funderingswerkzaamheden.

Contact

Elke aanvraag is specifiek en heeft een eigen aanpak nodig.
Neemt u dan ook gerust vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina.