Funderingsherstel


Funderingsherstel RotterdamFunderingsherstel nodig?

Het Funderingshuis helpt u graag met alle mogelijke funderingsherstel werkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in funderingsherstel; het vakkundig oplossen van stabilisatie- en funderingsproblemen, zowel binnen als buiten.

 

De 6 stappen tot een goed funderingsherstel

Wat ieder moet weten voor je aan funderingherstel gaat beginnen.
Een beknopt overzicht waar u allemaal mee te maken krijgt:

1. Funderingsonderzoek
Bent u niet zeker over de staat van uw fundering of treden verzakkingen op? Funderingsonderzoek zet onzekerheid om naar een duidelijk rapport. Het Funderingshuis laat dit onafhankelijk onderzoeken volgens de F3O-richtlijnen (Organisatie Onafhankelijk Onderzoek Funderingen). Hier kunt u de F30 richtlijnen gratis downloaden.

2. Financiering
Informeer en bekijk tijdig uw financiële middelen, subsidie mogelijkheden en samenwerking met uw buren. Als meerdere buren gezamenlijk uitvoeren geeft dit een gunstigere prijsstelling. Collectief funderingsherstel, mobiliseer uw buren.

3. Offerte
De offerte wordt gemaakt op basis van vaste prijzen en voorwaarden. Ook afhankelijk van locatie bezichtiging en eventuele meerwensen zoals onderkelderen. Met onderkelderen kunt u door het toevoegen van m2’s aan uw woning meerwaarde creëren.

4. Constructie berekeningen
Niet elke woning en wensen zijn hetzelfde, onze constructeur berekent voor u de beste maar ook de voordeligste oplossing.

5. Vergunningen
Wij verzorgen alle benodigde vergunningen. Denk hierbij aan een omgevingsvergunning, een sloopvergunning of een milieuvergunning.

6. Voorbereidingen
– Wij zorgen voor goed overleg met de betrokken buren
Tip! cruciaal voor eigenaren in een VVE: leg alle besluiten vast via VVE-vergadering.
– Maken bouwkundige vooropnames zgn. 0-metingen bij directe buren
– Verzorgen eventueel opslagruimte voor uw inboedel
– Overleggen een duidelijke planning (ook i.v.m. tijdelijke huisvesting)
– In de meeste gevallen is wonen op de bovenverdieping mogelijk.

Van probleem naar een oplossing
Heeft u scheuren in de muren? Deuren of ramen die klemmen? Schuinlopende vloeren? Gevelschade? Dit kunnen tekenen zijn van funderingsproblemen. Het is een klus. Dat weten we als geen ander. Oude statige herenhuizen weer in volle glorie brengen, scheefstand of een verzakking herstellen, de kelder ophogen, onderkelderen voor toevoegen m2’s aan uw woning etc. Deze bouwkundige herstelwerkzaamheden geven uw woning weer het aanzien dat het verdiend. En naast een eventuele makkelijkere doorverkoop geeft het u meer woongenot en zekerheid voor de toekomst. funderingsherstel