Funderingsherstel berekenen


Richtlijn funderingsherstel berekenen

Wat kost een nieuwe fundering? Richtlijn voor de kosten van een volledige vernieuwing van een fundering van een woonhuis gebouwd op houten palen: in de fase van aankoop dient uitgegaan te worden van globale kosten van EURO 750 – 1.500 per m2 oppervlakte van de vloer beneden incl. BTW. Het betreft een globale opgave. In incidentele gevallen zijn lagere of hogere kosten van toepassing.

Tip! Mobiliseer je buren, lagere kosten door collectieve aanpak. Het verschil in kosten kan zomaar 10.000 – 15.000 euro per fundering zijn. Uiteraard afhankelijk van de toegankelijkheid van de funderingslocatie en de hoeveelheid deelnemers. De collectieve aanpak scheelt geld!

Uw specifieke situatie

Funderingsherstel berekenen is afhankelijk van elk individuele specifieke situatie.
We kunnen u niet 1,2,3 antwoord geven op de vraag: Wat kost funderingsherstel bij mijn woning?
Wilt u een goede indicatie voor het berekenen van de kosten van het funderingsherstel dan gebruiken wij plattegrondtekeningen, de resultaten uit het sondering- en funderingsonderzoek en constructeurs berekeningen. Alleen dan is duidelijk wat de juiste oplossing voor het funderingsherstel voor uw woning is en welk budget daarvoor benodigd is.

Goede aanpak vanaf het begin van het Funderingsherstel traject

Zoals alles begint het bij een begin. Een kennismaking, een goed gesprek, en wat ons betreft bezichtigen op locatie. Alleen zo kunnen wij uw situatie en uw wensen op een juiste wijze in kaart brengen. En belangrijker nog u de juiste oplossing bieden met een realistisch scherp budget zonder onverwacht meerwerk. Het Funderingshuis berekent voor u de juiste oplossing.

Informeer en bekijk tijdig uw financiële middelen, subsidie mogelijkheden en samenwerking met uw buren. Wanneer meerdere buren gezamenlijk uitvoeren geeft dit een gunstigere prijsstelling.

Bezichtiging op locatie

We begrijpen dat een funderingsrenovatie een kostenpost is waar eigenlijk niemand op zit te wachten. Toch is het noodzakelijk onderhoud. Misschien kunnen we samen het probleem naar een kans ombuigen. Of in ieder geval de kosten beperkt houden. Het Funderingshuis bekijkt met haar innoverende aanpak bij een bezichtiging op locatie gelijk naar waarde vermeerderende opties die in combinatie met de funderingsrenovatie gedaan kunnen worden. Zoals het onderkelderen van uw woning wat m2 toevoegt aan uw woning. Hebben je buren dezelfde vraag? Samen onderzoeken en funderingsherstel aangaan is goedkoper! funderingsherstel berekenen