Fundering Rotterdam


Funderingsherstel

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in funderingsherstel? Het Funderingshuis heeft haar kennis, vaardigheden en ervaring gebundeld met andere partijen, waardoor wij u kunnen helpen met allerlei mogelijke werkzaamheden op het gebied van funderingsherstel. Voorbeelden van verschillende funderingsproblemen zijn scheuren in de binnenmuren of buitenmuren, huis verzakt en paalrot. Allerlei problemen in of om uw huis wat u zo snel mogelijk hersteld wilt hebben. Daarom heeft Het Funderingshuis een stappenplan opgesteld, om het herstel van de fundering zo goed en spoedig mogelijk te laten verlopen.

Het stappenplan voor funderingsherstel

De eerste stap is dat er onderzoek wordt gedaan naar de staat van de fundering; het funderingsonderzoek. Alles wordt beschreven in een overzichtelijk rapport volgens de F3O richtlijnen. Als de fundering in slechte staat verkeerd bepalen we met het verrichten van een sondering en constructie berekeningen op welke wijze het funderingsherstel dient plaats te vinden. De constructeur berekent de beste en voordeligste oplossing voor u en houdt rekening met eventueel bijkomende woonwensen en (komende) verbouwingen. Ondertussen kunt u uw financiële middelen bekijken. Wanneer de buren ook profijt hebben van het funderingsherstel bijvoorbeeld bij mandelige muren, is het raadzaam om de kosten met de buren te delen. Wanneer hier vooraf geen toestemming voor is gevraagd, zijn uw buren niet verplicht mee te betalen aan de fundering. Vervolgens zal er een uitgebreide offerte worden opgesteld, waarin de prijzen en voorwaarden staan beschreven. Het Funderingshuis zorgt voor alle vergunningen die u nodig heeft, zoals een sloopvergunning, omgevingsvergunning of een milieuvergunning. Daarna gaat Het Funderingshuis aan de slag met het herstel van uw fundering. Wij zorgen voor en of begeleiden het contact met uw omgeving met betrekking tot de vergunning(en), fundering, het opslaan van uw spullen, et cetera.

Typen funderingen

Er wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende typen funderingen:

Benieuwd wat voor mogelijkheden er zijn met betrekking tot fundering voor uw huis? Het Funderingshuis helpt u graag met het vakkundig oplossen en stabiliseren van de funderingsproblemen. Neem vrijblijvend contact met ons op om een oplossing te vinden voor uw probleem. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen, of stuur een e-mail naar info@hetfunderingshuis.nl. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct een antwoord? Bel dan naar 010-2036160.

fundering