Collectiviteit – mobiliseer je buren


Samen met je buren de kosten verlagen

Een slechte fundering heb je bijna nooit alleen. Meestal hebben je buren hetzelfde probleem. Zeker als je in een Rotterdamse wijk woont waar veel funderingsproblemen voorkomen. De beste en goedkoopste manier om je fundering te laten renoveren is dan ook om het collectief aan te pakken.

Lagere kosten door collectieve aanpak

Heb jij een probleem met je fundament? Dan is Het Funderingshuis er voor jou. Samen met een betrouwbaar team van Rotterdamse funderings- en bouwspecialisten én je eigen buren kunnen we voor jou de kosten van een funderingsrenovatie flink verlagen. Dat kunnen we doen omdat we dan hoge kosten kunnen verdelen over meerdere projecten en omdat we efficiënter kunnen werken. Het verschil in kosten kan zomaar 10.000 - 15.000 euro per fundering zijn. Uiteraard afhankelijk van de toegankelijkheid van de funderingslocatie en de hoeveelheid deelnemers. De collectieve aanpak scheelt geld!

Een paar voorbeelden hoe wij de kosten verlagen:

Beeldmerk Het Funderingshuis Rotterdam
• We kunnen de huurkosten van grote graaf-, beton- en hijsmachines verdelen over meerdere projecten.
• Een graafmachine kan op één dag alle funderingen open graven, in plaats van alleen die van jou. Dat scheelt.
• We kunnen meer bouwmateriaal tegen een hogere korting inkopen.
• We kunnen zonder onderbreking doorwerken aan verschillende panden. Dat scheelt tijd.
• We kunnen alle projecten in één grote planning vatten, waardoor de betrokken aannemers scherper kunnen offreren.


Mobiliseer je buren
Denken jouw buren al na over het renoveren van hun fundament? Zorg dan dat je het samen aanpakt. Met zo veel mogelijk buren. Het Funderingshuis wil je graag helpen bij het overtuigen en mobiliseren van je buren. Bijvoorbeeld met flyers of een voorlichtingsavond met de buren. Contact ons!