Interview Nicolette: “Als projectmanager is geen dag hetzelfde, dat vind ik heerlijk!”

Bij Het Funderingshuis hebben we een gezellig team van professionals, om jullie een kijkje achter de schermen te geven, gaan we komende tijd onze verschillende teamleden aan jullie voorstellen. We beginnen deze week met projectmanager Nicolette Lohman, zij zorgt dat alle projecten op tijd starten en dat elke partij tevreden is. Een uitdagende, maar leuke functie! Wij vroegen haar het hemd van het lijf.

funderingshuis-funderingsherstel-nicolette

Hi Nicolette, leuk dat je even tijd voor mij hebt, vertel eens: wat doe je precies bij Het Funderingshuis?

Ik ben projectmanager, dat betekent dat ik continue schipper tussen de klant, het bouwteam, de constructeur en alle andere partijen die een rol spelen bij funderingsonderzoek en -herstel. Ik probeer altijd de klant centraal te stellen en alle andere facetten daarom heen te plannen. Zo begeleid ik klanten ook van aanvraag tot uitvoering, dit geeft klanten het echte one-stop-shop gevoel.

Wat vind je het leukst om te doen?

Het leukst vind ik dat mijn werk zo divers is. Geen dag is hetzelfde. Funderingsonderzoek en -herstel is meestal een lang en vervelend proces. Mensen hebben een probleem en het is aan mij om dat zo gedegen mogelijk op te lossen. Ik vind het leuk om persoonlijk in contact te zijn met de klanten, zodat ik ze goed kan begeleiden en we het proces zo snel en spoedig mogelijk kunnen laten verlopen. Gelukkig bieden wij ook onderkelderen waarbij we klanten als het ware iets positiefs terug kunnen geven voor al het gedoe. Als zo’n project wordt opgeleverd en de klant tevreden is, dan weet ik weer waar ik het voor doe.

 

funderingshuis-funderingsherstel-nicolette-rotterdamWat is jouw grootste uitdaging?

De grootste uitdaging zit in alle partijen tevreden houden. Dit maakt mijn werk ook ontzettend leuk, maar soms moet je mensen teleurstellen en dat vind ik nog steeds lastig. Toch probeer ik altijd mijn beste beentje voor te zetten en dan focus ik me gewoon even op iets anders.

Funderingen zijn niet het meest sexy onderwerp om over te praten, wat is jouw relatie hiermee?

Ik heb zelf ook funderingsproblemen gehad. Ik woon in het centrum van Rotterdam en het hele blok moest eraan geloven. Maanden heb ik dus van dichtbij meegemaakt hoe het is om in een bouwput te leven. Ja, want het is echt even afzien, ik kan het niet mooier maken dan het is. Maar dat betekent wel dat ik me goed kan inleven in de klant. Ik snap hun frustraties en emoties en daardoor kan ik hier goed op reageren.

 

Hoe omschrijf je Het Funderingshuis in een paar woorden?

Open, transparant, direct en recht voor zijn raap. Deze eigenschappen passen bij mijn karakter. Dit zie je ook terug in het team, het is een combinatie van totaal verschillende types en toch werkt het goed! Wij denken ook in het motto: met een kop koffie los je alles op, oftewel: praat met elkaar, dan wordt het echt beter. Dat is ook wat ik de hele dag doe! 😉

funderingsherstel-rotterdam-funderingshuis-nicolette

Waar zie je Het Funderingshuis over 5 jaar?

Er zijn nog veel woningen in Rotterdam die funderingsproblemen hebben. Ik denk dat we dus nog flink kunnen groeien in de toekomst. Voornamelijk grote projecten, waarbij we in een keer een heel blok, straat of wijk kunnen aanpakken, dat zou tof zijn! Maar we blijven ook toegankelijk voor de kleinere particulieren, wij zijn altijd down-to-earth geweest en dat wil ik zeker behouden. Persoonlijk contact en mensen informeren. We beschikken over heel veel kennis die ik zeker wil blijven delen. Bijvoorbeeld door met een buurtbus door de risicowijken te gaan en mensen te informeren of buurtavonden organiseren. Mensen moeten praten over het probleem, met elkaar.

 

Dankjewel voor je tijd en nog veel succes! 

Bedankt, ik ben erg benieuwd naar het resultaat 😀

Ben jij ook bang dat je te maken hebt met funderingsproblemen? Of wil je meer informatie over de stappen die je kunt nemen? Het Funderingshuis organiseert speciale inloopochtenden, hier kun je terecht met al jouw vragen!Contact

Heeft u een vraag? Wilt u meer informatie ontvangen? Vul dan dit formulier in, zodat we contact kunnen opnemen met u.X
Contact

hetfunderingshuis.nl gebruikt cookies voor een optimale werking van de website. Hiervoor vragen wij je goedkeuring bij gebruik van de website. meer informatie

hetfunderingshuis.nl gebruikt cookies voor een optimale werking van de website. Hiervoor vragen wij je goedkeuring bij gebruik van de website. Privacybeleid Cookiestatement

Afwijzen